Besøk fra LLH på torsdagskurset

llh261115Torsdag 26.11 fikk vi besøk av Joakim og Erlend fra LLH, Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner, på torsdagskurset i introduksjonsprogrammet.  De snakket engasjert om likestilling, demokrati og rettigheter i Norge, både generelt og for mennesker med en annen seksuell legning enn majoriteten.  Deres budskap om å kunne leve livet som en selv ønsker, uten å bli møtt av fordommer eller diskriminering, engasjerte flyktningene som deltok på kurset.  LLH kan kontaktes hvis du ønsker mer informasjon om organisasjonen, eller om du ønsker noen å snakke med om din situasjon som homofil eller lesbisk.  LLH Bergen og Hordaland kan kontaktes på tlf. 400 62 647, eller på e-post bergen@llh.no .  Se også http://llh.no/Bergen/.

error
Top
Translate »