Ledige stillinger i Flyktningtenesta

Open RestaurantVoss kommune skal bosette 60 flyktninger i 2016, inkludert 18 enslige mindreårige.  I tillegg får vi mange familiegjenforeninger i år, og vi har derfor behov for å etablere et eget bosettingsteam, bestående av 100% bosettingskonsulent og 50% miljøterapeut/-arbeider.  Hovedoppgaven blir å forberede og gjennomføre en effektiv og trygg bosetting for flyktninger som kommer til Voss, gjennom praktisk bistand, informasjon og veiledning.

Hos oss blir du del av et aktivet team på 8 (pluss praktikanter og student) som stortrives med å jobbe sammen, og som hele tiden er på leit etter nye løsninger for at bosatte flyktninger skal få en god start på sin integrering.  Vi er for tiden en del av staben i Kommunalavdeling oppvekst med kontorplasser i Tinghuset, men er under omorganisering, og skal snart flytte inn i nye lokaler.

Hvis du har stor arbeidskapasitet, mye godt humør, liker å jobbe med mennesker, og gjerne har erfaring med arbeid med flyktninger, er du kanskje den vi leter etter!  Mer informasjon om de ledige stillingene finner du her.

Top
Translate »