Vil du vise frem det du har på hodet?

I forbindelse med Internasjonal uke i oktober skal DFIRH og BIKS i samarbeid med FN-sambandet, arrangere en kveld på Bergen Internasjonale Kultursenter. Arrangementet heter “Mitt Hodeplagg”.

Her vil vi gi folk en sjanse til å vise frem deres hodeplagg. Hodeplagget kan ha etniske, nasjonale, kulturelle eller religiøse røtter. Hovedformålet bak denne kvelden er å vise frem det flotte mangfoldet av hodeplagg som finnes blant folk her i Bergen og omeng. Arrangørene er ute etter både kvinnelige og mannlige hodeplagg, og det kan være alt fra hijab, turban, hodesmykker, tørkler, fjærpynt, sjal etc.

Kvelden starter med et moteshow der en eller flere representanter for hvert hodeplagg viser dette frem på scenen, og samtidig forteller kort litt om hodeplagget. Etterpå stiller alle seg opp på hver sin stand. Da kan publikum komme bort til hver av standene, få lære mer om hodeplagget, få muligheten til å lære hvordan hodeplagget bæres og tas på, samt få prøve det på.

Dette er en flott mulighet til å vise frem deler av deres kulturelle uttrykk, lære bort viktig kunnskap, samt å ta del i et spennende prosjekt der vi feirer og viser frem mangfoldet som finnes.

Arrangementet skal være 25. oktober 2016 fra kl. 17.00 – 19.00 i Fensal på BIKS.

Det er flott om dere som er interesserte tar kontakt med Det Felles Innvandrerråd i Hordaland innen 01. oktober 2016.

Hvis det er noen spørsmål er det bare å ta kontakt. Send gjerne med bilder av hodeplagget/hodeplaggene når dere tar kontakt med oss.

Vi tror dette blir et veldig flott arrangement. Håper mange av dere ønsker å delta!

 

mitt-hodeplagg

Plakat om arrangementet kan hentes på Flyktningtenesta!

Det Felles Innvandrerråd i Hordaland (DFIRH)

TLF: 55311895 / 46931810

Hjemmeside: www.dfirh.no

Mail: innvandrerradet@gmail.com 

Tags: , ,

Top
Translate »