Hvordan kan du bruke disse sidene?

©Bigstock

På disse sidene finner du viktig informasjon til deg som er flyktning bosatt i Voss kommune.  Det er derfor viktig at du setter deg inn i innholdet på disse sidene.

Hjelpemidler

Sidene inneholder flere hjelpemidler du kan bruke hvis innholdet er vanskelig å forstå eller følge med på:

  • Nederst i høyre hjørne finner du en knapp som heter “Translate”.  Her kan du velge hjelpespråk for sidene.  Merk at dette er Google translate, så det er ikke sikkert at oversettelsen er helt nøyaktig.
  • En del ord og uttrykk er understreket med rødt.  Før pekeren over ordet / uttrykket, så får du opp en forklaring.  Alle disse ordene er samlet i Ordboka.
  • Den viktigste informasjonen blir sendt ut som nyhetsbrev ca. hver måned.  Du kan abonnere på dette nyhetsbrevet ved å registrere deg  i skjemaet i høyre kolonne på forsiden.
  • Du kan også abonnere på nyheter gjennom en RSS-feed (nyhetsfeed).  For å gjøre det, klikker du på feed-symbolet øverst til høyre på siden.  Merk at du må ha installert en RSS-leser på maskinen din, f.eks. FeedDeamon (gratis).
  • Noen ord er i teksten helt røde, dette er lenker som fører deg til relatert innhold.
Mer informasjon

På alle sider finner du mer informasjon om temaet du er på i høyre kolonne; artikler, lenker og oppslag til annen informasjon.  I tillegg finner du kalender over kommende kurs og aktiviteter i introduksjonsprogrammet i denne kolonnen.

Under hver artikkel finner du svar på ofte stilte spørsmål, og dokumenter du kan laste ned.

Savner du noe?

Hvis det er informasjon du savner, kan du kontakte din programrådgiver, eller andre ansatte i Flyktningtenesta.

NB! Sidene inneholder mye informasjon, men det er ikke sikkert at all informasjon gjelder akkurat for deg, eller er fullstendig i forhold til dine behov.  Du må selv finne tilleggsinformasjon der hvor du trenger det.

Vi håper du får nytte av nettsidene!

Hilsen oss i Flyktningtenesta 🙂

Top
Translate »